Kaymaklı İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://kaymakliiho.meb.k12.tr
Adres : Kaymaklı Köyü Harran/ŞANLIURFA
VİZYON : Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
MİSYON : Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlamak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve üretici düşünebilecek insanlar yetiştirmek, çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2024
Saatler : 08.20 - 15.00
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : Kalorifer
Servis : Akçakaleden okulumuza öğretmenlerin ayarladığı özel servis bulunmaktadır.
Ulaşım : Ulaşım özel araçlarla yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : KAYMAKLI KÖYÜ KAYMAKLI İLKOKULU-İHO
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye uzaklık 50 km, il merkezine uzaklık 95 km, Günlük gidiş-geliş yapılma imkanı çok zahmetli ve yoktur.
Kontenjan Bilgileri : 312
Sportif Etkinlikler :